Sakarya Ahde Vefa Grubu projelere övgü yağdırdı

Sakarya Ahde Vefa Grubu Karasu’da toplandı. Ev sahipliğini Karasu Belediye Başkanı yaptı...

Sakarya Ahde Vefa Grubu projelere övgü yağdırdı

   Hafta sonu gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, İl Müftüsü Hasan Başiş, SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İş-Kur İl Müdürü Tekin Kaya, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Fikret Halis, Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. Fehmi Çelebi ile diğer grup üyeleri katıldı. Programda Sakarya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Zeki Aydıntepe ile gazeteci Engin Arapoğlu’nun da yer aldığı gözlendi.

SARI VE EKİBİNE KUTLAMA

Programa ev sahipliği yapan Başkan İshak Sarı, ilçede hayata geçirilen projeler ve devam eden hizmetler ile ilgili grup üyelerine bilgi verdi. Kahvaltı sonrasında Doğu Karadeniz Caddesi Sahil Projesini gezen grup üyeleri projeyi beğendiklerini belirterek Başkan İshak Sarı ve çalışma ekibini kutladılar.

AHDE VEFA NE DEMEK?

Ahlaki açıdan önemli olan sözünde durmanın karşılığı ahde vefa diye adlandırılır. Doğruluktan ve dürüstlükten şaşmadan sözünü tutan anlamına gelir. Verilen sözlere, anlaşmalara ve konuşulanlara bağlı kalmak demektir. Sözüne sadık kalanlar için kullanılan bir kelimedir. Hukuki açıdan bakıldığında ahde vefa, anlaşmalara ve sözleşmelere uyma zorunluluğu olması durumudur.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2021, 10:28

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER