Sarı: 'İlçemize büyük katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz'

Başkan İshak Sarı, ‘’Karasu turizmine katkı sağlayacak iki büyük proje için incelemeler başladı’’ dedi...

Sarı: 'İlçemize büyük katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz'

   Sakarya Vali Yardımcısı Selda Dural ve Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Süleyman Acar, Karasu Kalesi ve Karavan Alanı için Karasu’ya gelerek incelemede bulundular.

   Vali Yardımcısı Selda Dural ve Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Süleyman Acar’a, Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Hasan Alataş ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Turan Yüzücü eşlik etti.

BİLGİ VERDİLER

  Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Belediye Başkanı İshak Sarı, Vali Yardımcısı Selda Dural ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Süleyman Acar’a, Karasu Kalesi'nin tarihçesi, konumu, genel yapısı ile Karavan turizminin yapılması düşünülen alanlar hakkında bilgi verdiler.

‘TURİZM AÇISINDAN ÖNEMLİ İKİ PROJE’

   İncelemeler ardından bilgi veren Belediye Başkanı İshak Sarı; “Sakarya Vali Yardımcısı Sayın Selda Dural ve Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Süleyman Acar’ı Karasu Kalesi ve Karavan turizm alanı incelemeleri için İlçe Kaymakamı Sayın Dr. Ahmet Naci Helvacı ile birlikte ağırladık. Karasu Kalesinin gün yüzüne çıkarılması ve turizme kazandırılmasının ilçemize büyük katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz. Bir diğer inceleme ise karavan turizmi ile ilgiliydi. Doğada tatil yapmayı sevenler için kamp ve karavan olmazsa olmazdır. Bilindiği gibi bölgemiz deniz, doğa, nehir, göl ve turizm açısından zengin alanları içermektedir. Bu alanlar karavan turizmi için de önemli başlıklardır. Bu iki önemli projenin en kısa zamanda ilçemize kazandırılacağı kanaatindeyim” dedi.    

 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2021, 10:27

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER