Sarı: ''Kamuoyu bilincini güçlendiren unsur: Medya''

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Sarı mesajında, kamuoyu bilincini artıran ve güçlendiren en önemli unsurlardan birinin de medya olduğunu hatırlattı.

Sarı: ''Kamuoyu bilincini güçlendiren unsur: Medya''

   Toplumların gelişmesi ve güçlenmesi için medyanın da güçlü olması gerektiğini ifade eden Başkan İshak Sarı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gazetecilik mesleği çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilerle buluşturmak için her türlü zor koşulun üstesinden gelen gazeteciler, karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir.

   Tarafsız ve evrensel gazetecilik normları doğrultusunda yayıncılık yaparak kamuoyunu bilgilendiren, yaz-kış, gece-gündüz demeden her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamusal görevi de ifa etmektedir.        

    Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizin kalkınmasında gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, vatandaşlarımızın sağlıklı bilgi alması için yoğun mesai harcayan değerli gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2022, 16:15

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER