Şehit aileleri onuruna yemek verildi

Karasu’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yılı nedeniyle düzenlenen programlar kapsamında protokol üyeleri, ilçemizdeki şehit aileleri ile yemekli programda buluştu.

Şehit aileleri onuruna yemek verildi

Kaymakamlık tarafından, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıldönümü nedeniyle ilçemizdeki şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek düzenlendi.

Kaymakam Ahmet Naci Helvacı’nın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Alataş, kamu kurumu müdürleri ve davetliler katıldı.

HER DAİM BAŞIMIZIN ÜZERİNDE

Yemeğin ardından konuşan Kaymakam Helvacı, “Bugünlere sizlerin yakınlarının ödediği bedeller vasıtasıyla geldik. Bu memleketin vücut bulmasında, ayağa kalkmasında, büyümesinde en değerli katkı bedenleriyle, kanlarıyla, ruhlarıyla bedel ödeyen değerli şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizindir. Her daim başımızın üzerinde, gönlümüzde yeriniz olduğunu bilmenizi istiyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazilerimize sağlık, sıhhat diliyorum” dedi.

Kebap Diyarı’nda düzenlenen yemekte kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan yardımcısı İsmail Karakaş da, canlarını bu topraklar uğruna verenlerin yakınlarıyla bir arada olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2022, 20:05

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER