Tam kapanmadan önce kurulacak pazar hangi gün?

Pazarcılar Derneği Başkanı Halit Yavuzyiğit, Kaymakam Ahmet Naci Helvacı ve Belediye Başkanı İshak Sarı ile görüşerek, halk pazarının perşembe günü kurulması için izin aldıklarını söyledi. Pazartesi günleri kurulan Karasu halk pazarı, tam kapanma nedeniyle bu hafta 29 Nisan perşembe günü kurulacak.

Tam kapanmadan önce kurulacak pazar hangi gün?

    Pazarcılar Derneği Başkanı Halit Yavuzyiğit, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanacak 17 günlük kesintisiz sokağa çıkma yasağı nedeniyle pazartesi günü kurulacak pazarın perşembe gününe alındığını açıkladı.

   Başkan Yavuzyiğit, ‘’Talebimiz sonucunda kaymakam ve belediye başkanı ile görüştük. Pandemi dolayısıyla tam kapanmaya girildiği için 17 gün kapanma öncesinde perşembe günü halk pazarının açık olması için izin aldık. Halk pazarı bu perşembe kurulacak. Bu sayede hem halkımızın ihtiyacını karşılayacağız hem de pazarcı esnafımız mağdur olmayacak. Ayrıca meyve sebze almak isteyen vatandaşımız için marketlerin dışında bir alternatif sunmuş olacağız’’ diye konuştu.

   HES kodu hatırlatması da yapan Yavuzyiğit, ‘’Koronavirüs önlemleri kapsamında, pazarcı kardeşlerimiz ve pazara gelen hemşerilerimizin sağlığı için pazara HES kodu ile girmelerini tekrar hatırlatmak istiyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2021, 14:02

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmeþ öz
Mehmeþ öz - 3 yıl Önce

Olması gerekeni yapti

SIRADAKİ HABER