Vali Kaldırım'dan gönüllü evde kalma çağrısı

Uzun bir aradan sonra bugün, gündüz saatlerinde ilk kez sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak fakat koronavirüs risk haritasında kırmızı iller arasında bulunan Sakarya'da, Vali Çetin Oktay Kaldırım vatandaşlara hafta sonu evlerinde kalmaları çağrısında bulundu.

Vali Kaldırım'dan gönüllü evde kalma çağrısı

Sokağa çıkma kısıtlaması dün gece 21.00'de başlayıp bu sabah 05.00'te sona erdi. Bugün de akşam 21.00'de başlayıp pazartesi 05.00'e kadar sürecek. Bugün (6 Mart 2021 Cumartesi) gündüz saatlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak. Pazar günü ise önceki kısıtlamalar geçerli olacak. "Çok yüksek riskli" iller arasında bulunan Sakarya'da, Vali Kaldırım vatandaşları kurallara uymaya davet etti ve gönüllü olarak evde kalalım dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Vali Kaldırım "HedefMaviKategori" etiketiyle, ‘’Gönüllü olarak evlerimizde kalalım, lütfen dışarı çıkmayalım, risk almayalım. Başarırsın Sakaryam" ifadelerine yer verdi. Kaldırım ayrıca, vatandaşların kalabalıklardan ve ziyaretlerden uzak durması gerektiğine vurgu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2021, 11:51

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER