Yavuzyiğit: 'Muhalefet suni gündem yaratıyor'

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, son günlerde yaşanan bazı gelişmeleri, partilerine ve belediye başkanlığına karşı gerçekleri bilinçli olarak çarpıtan bir muhalefet yapma girişimi olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Yavuzyiğit: 'Muhalefet suni gündem yaratıyor'

Yazılı bir açıklama yapan Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, geçen hafta partinin gerçekleştirdiği ilçe danışma toplantısında Belediye Başkanı İshak Sarı’nın dile getirdiği bazı konular hakkında yapılan çeşitli yorumların kamuoyunda hoş karşılanmadığını öne sürdü.

Siyasette bu tür muhalefet etme biçimini doğal kabul ettiklerini, ancak bilinçli çarpıtmanın siyasete, insanlığa ve ilçemize yakışmadığını belirten Yavuzyiğit açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

‘DOĞRU BULMUYORUZ’

"25 Mart Cuma günü yaptığımız ilçe danışma toplantısındaki Belediye başkanımızın konuşmalarından bir kesinti alıp maksadının dışında algı yapılması ve bu furyaya Esnaf Odası başkanında dahil olması ilçemizde hoş karşılaşmamıştır. Esnaf Odası, esnafımız ve belediye ile istişareler yaparak köprü olmalı gerekirken alakasız bir konuyla gündeme gelmiştir. Belediye Başkanı konuşmasında özetle halkımıza daha çok hizmet yapabilmek adına yoğun bir mesai harcadığını söylerken ( bizde şahidiz) eşine ve çocuklarına dahi vakit ayıramazken kalan vaktinde de vatandaşlarla hasbihal olduğunu izah etmeye çalışırken hiç hak etmediği bir şekilde sosyal medyada paylaşımlar yapılmasını doğru bulmuyoruz.”

SİYASİ HOKKABAZLIK SUÇLAMASI

Ayrıca bugün ilçe merkezindeki trafiğe kapalı alanda, belediyenin belli çerçeve dışında bazı faaliyetlerin yapılmasının yasak olduğunu bile bile farklı girişimler yaparak suni gündemler oluşturulmaya çalışıldığını görüyoruz. Toplum yararına olan çalışmalar( Kızılay,aşevi vb.) dışında herkes  gibi AK Parti olarak biz de biliriz ki, karar alındığı tarihten itibaren burada siyasi çadır kurup propaganda yapmaya izin yok, buna biz nasıl saygı duyuyorsak herkesinde saygı duyması gerektiğini düşünüyoruz. Siyasi hokkabazlıkla bir yere gelinemeyeceğinin geçmişte örnekleri çoktur. Yaşanan bu gelişmeleri kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2022, 13:26

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
YORUMLAR
sabri reyiz
sabri reyiz - 2 yıl Önce

Sabah yağ, öğlen şeker, akşam un kuyruklarında yorulmaktan gerçek gündemi yakalayamıyoruz. Sani gerçek gündem neydi? Hatırladım. Ezan susmaz, bayrak inmez, vatan bölünmez di.

SIRADAKİ HABER