Zabıtaydı bekçi oldu!

Karasu Belediyesi’nde geçici görevle zabıtalık yapan 4 çalışan, kurumun farklı birimlerinde görevlendirildi. Üç yıllık bir zabıta gece bekçisi yapıldı...

Zabıtaydı bekçi oldu!

   Karasu Belediyesi’nin eğitimli zabıta kadrosu kurmak için başlattığı çalışmada son aşamaya gelindi. Yaklaşık 3,5 ay önce ilana çıkılarak kadroya alınan yüksekokul mezunu 6 zabıtanın göreve başlamasının ardından, geçici görevle zabıtalık yapmakta olan 4 çalışan belediyenin değişik birimlerine gönderildi.

KİM NEREYE GİTTİ?

   Edinilen bilgilere göre yaklaşık 14 yıl özel kalemde, son üç yıl da zabıta biriminde çalışan Halil Felek Aşağı Aziziye’de bulunan hayvan barınağında gece bekçisi olarak görevlendirildi. Felek burada gece 24.00 – sabah 08.30 saatleri arasında mesai yapacak.

   Diğer görevlendirmeler şöyle: 12 yıllık zabıta Recep Özen terminalde, Serdar Özkan Karasu Limanı bitişiğinde belediyeye ait TIR parkında görevlendirildi. Geçici zabıta ’nun yeni görev yeri ise beyaz masa olarak belirlendi.

KARA CUMA ESPRİSİ

   Geçici zabıtalara yeni görev yerleri ile ilgili alınan kararın 15 Ekim Cuma günü mesai bitiminde WhasApp ile duyurulduğu öğrenildi.

   Öte yandan, bu tür yer değişiklikleri ile işten çıkarmalara ait bilgilendirmelerin Cuma günleri yapılması, personel arasında ilginç değerlendirmelere yol açtı. Geçici işçi kadrosunda istihdam edilen çoğu çalışanın ‘Kara Cuma’ adını verdikleri o gün yaklaşırken birbirlerine ‘Şimdi sıra kimde’ şeklinde takıldıkları belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2021, 11:27

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER