Genç diş hekimi nikâh masasına oturdu

İlçemiz diş hekimlerinden Gökhan Arslan, moda tasarımcısı Rabia Senük ile nikâh masasına oturdu. Birbirine çok yakışan çift nikahın ardından düğün tarihini düşünmeye başladı

Genç diş hekimi nikâh masasına oturdu

İlçemiz Diş Hekimlerinden Gökhan Arslan İstanbullu 3 D Fashion Designer (3 boyutlu moda tasarımcısı) Rabila Senük ile nikah masasına oturdu. 28 Mart Pazartesi günü Belediye nikah salonunda yapılan nikah akdini Kübra Cansu Arslan gerçekleştirdi.

MESLEKTAŞLARI VE YAKINLARI KATILDI

Gökhan ve Rabia Arslan çiftinin bu özel gününe Diş Hekimi Şölen Şen, Eczacı Özgür Şen, Arslan ve Senük ailelerinin yakınları katıldı. Evlilik cüzdanı hayırlı olması dilekleriyle ailenin dişi kuşu Rabia’ya verildi. 

Düğün tarihini henüz netleştirmeyen güzel çift yakınları ile birlikte günün anısına yemek yiyerek evliler kervanına katılmış oldu.

Karasu Haber olarak biz de birbirine çok yakışan güzel çifti tebrik ediyor, mutluluklarının her geçen gün katlanarak artmasını diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2022, 13:25

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emre
Emre - 2 yıl Önce

Gökhan Bey oldukça güleryüzlü ve son derece ilgili bir doktor kendisinin yapmış olduğu tedavilerimde bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım hastalarını mutlu ettiği gibi kendisi de mutluluğa bir adım atmış bir ömür nutlu olması dileğiyle…

Sevda arslan
Sevda arslan - 2 yıl Önce

Bir ömür mutluluklar

Leyla Alkan
Leyla Alkan - 2 yıl Önce

Mutlulukları daim olsun

SIRADAKİ HABER