Gül ailesi gelinini aldı

Karasu Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Kocaali Esnaf Kefalet Müdürü Mustafa Gül ile eşi Süreyya Gül’ün oğlu Arda Gül, Evrim Ceren Sofu ile hayatını birleştirdi.

Gül ailesi gelinini aldı

  Kocaali Esnaf Kefalet Kooperatifi Müdürü ve Karasu Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Gül ile eşi Süreyya Gül’ün oğlu Türkçe öğretmeni Arda Gül, SGK müdürlüğü emeklisi Fuat Sofu ve eşi Ayşe Sofu’nun lojistik firmasında çalışan güzel kızı Evrim Ceren Sofu ile evlendi.

MUTLULUK YOLUNA ÇIKTILAR

   Dört ay önce pandemi nedeniyle aile arasında sade bir törenle nişanlanan çift, ‘’Pandemi müsaade ettiği anda düğünümüzü yapacağız’’ demişti. Birbirine çok yakışan Evrim Ceren ve Arda çifti, 30 Temmuz Cuma akşamı Hayal Düğün Salonunda düzenledikleri unutulmaz kır düğünüyle sevenlerinin şahitliği ile dünya evine girdi.

DÜĞÜN ARABASI SAFARİ CİPİNDENDİ

   Çiftin safari cipinden hazırlattığı sıra dışı düğün arabası oldukça beğeni topladı.

   Evrim Ceren ile Arda’nın düğününe, çiftin arkadaşları, Gül ve Sofu ailelerinin yakınları, dostları, meslektaşları ve çok sayıda davetli hazır bulundu. Her iki aile davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Çok beğenilen ve alkış alan düğün dansının ardından çift, tebrikleri kabul etti. Güzel bir temmuz akşamında kırda yapılan düğün, birbirinden neşeli ezgilerle geç saatlere kadar sürdü. Düğünün ardından Adapazarı'nda kurdukları yuvalarına uğurlanan çiçeği burnunda çift, oradan da balayı için Marmaris’e gitti. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

    ‘’İkinci kızımız olacak Evrim Ceren’i Gül ailesine kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ diyen damat annesi Süreyya ve babası Mustafa Gül, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost, akraba ve sevenlerine teşekkür etti.

   Karasu Haber olarak biz de, Evrim Ceren ve Arda Gül çiftini tebrik ediyoruz ve mutluluklarının artarak sürmesini diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2021, 14:04

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Melek eren
Melek eren - 3 yıl Önce

Mutluluklar dilerim

Fuat Sofu
Fuat Sofu - 3 yıl Önce

Mutluluklar dileriz

SIRADAKİ HABER