Yılın ilk tiyatro oyunu Karasulular'la buluştu

Yılın ilk tiyatrosu ‘Seni Gidi Beni’ iki perdelik oyunuyla cumartesi günü sahne alarak herkesin beğenisini topladı.

Yılın ilk tiyatro oyunu Karasulular'la buluştu

   Seni Gidi Beni adlı tiyatro oyunu, 22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 19.30’da Karasu Sosyal Gelişim Merkezinde sahne aldı. Tiyatro gösterisine AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç, İlçe Yazı İşleri Müdürü Turan Yüzücü, Karasu Noteri Kemal Soybakış, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

‘GELENEKSEL HALE GELDİ’

   Volkan Yıldız’ın sahip olduğu Volkan Medya tarafından gerçekleştirilen program, Karasulu sponsorların katkılarıyla tiyatro severleri ağırladı.

   Volkan Yıldız, ‘’Karasulu tiyatro severlerin merakla takip ettiği ve geleneksel hale gelerek her yıl gerçekleştirilen tiyatro gösterisi bu yıl da adına yakışacak tiyatro gösterisi ile seyirci karşısına çıktı. 22 Ocak Cumartesi günü Seni Gidi Beni isimli Nami Esatgil Tiyatrosu büyük beğeni topladı’’ diye konuştu.

EĞLENCELİ DAKİKALAR

   Oyunda, çapkın Rüştü, üç kadını ayrı ayrı kandırmaktadır. Ve bu kandırmacaya evde yardımcı olarak çalışan kuzeni Düriye alet olur. Eve gelen elektrik ustasına Düriye'nin yanlış müdahalesi ile elektrik akımına uğrarlar ve elektrikçi ile Düriye'nin ruhları yer değiştirir. Kadınların da eve gelmesiyle içinden çıkılamayacak durumların oluşması seyirciyi gülme krizine soktu.

   İki perdelik komedi oyunu sonunda oyuncular, Nami Esatgil, Arzu Yanardağ, Murat Tavlı, İpek Tanrıyar, Nilay Dorsa ve Zeynep Buse Kale’ye Volkan Yıldız, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve AKP Belediye Meclis Üyesi Sabri Aslanbay çiçek verdi ve teşekkürlerini sundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2022, 16:47

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER