Bunun için hiçbir zaman yaşlı sayılmazsınız

Bunun için hiçbir zaman yaşlı sayılmazsınız

HAREKET İYİLEŞTİRİR!

Vücudun aşırı zorlanması sonucu ortaya çıkan yaralanmaların çoğu vücuttaki asimetriden kaynaklanır. Bu nedenle vücutta zarar görmüş bölgenin korumaya alınarak çalıştırılması, iyileşme süreci ve gelecekteki sorunların önlenmesi için çok önemlidir. Unutmayın! Pilates tüm vücudu eşit şekilde geliştirir. Düzenli gelişen kaslar yapılan her harekette forma girer ve vücuttaki asimetrileri düzeltir. Ayrıca yürüyüşçüler, koşucular, kayakçılar, dalgıçlar, golfçüler, beysbol oyuncuları, jimnastikçiler, boksörler ve nerdeyse tüm başarılı sporcular pilatesten yararlanmaktadırlar.

SAĞLIKLI VE GÜÇLÜ OLMANIZ GEREKMEZ

Pilates için hiç bir zaman yaşlı sayılmazsınız ve pilatese başlamak için sağlıklı ve güçlü olmanız gerekmez. Pilates çalışarak zaten güçlenecek ve sağlığınıza kavuşacaksınız.

Pilatesin nefes ve hareket egzersizleri kan akışınızın hızlanmasın, damarlarınızdaki kanın doğru bir şekilde kaslara, organlara, kemiklere ve dokulara gitmesine yardımcı olduğunu biliyor muydunuz. Ayrıca kalp, ciğer ve dolaşım sistemi için pilates egzersizleri çok önemlidir.

Pilates size iyi gelecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2022, 17:00

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER