Birinci aşılamanın ikinci aşamasına gelindi

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, Sakarya’da huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlarla onların bakımından sorumlu kişiler ve 90 yaş üzeri vatandaşların aşılanmasına başlandığını duyurdu.

Birinci aşılamanın ikinci aşamasına gelindi

Sağlık Bakanlığının COVID-19 Ulusal Aşı Stratejisi Programı kapsamında birinci aşılamanın ikinci adımına geçildi. Tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de sağlık çalışanlarının aşılanması devam ederken, aşılama çalışmalarıyla ilgili bilgi veren İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, 19 Ocak itibariyle huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlarla onların bakımından sorumlu kişiler ve 90 yaş üstü vatandaşların aşı uygulamasına başlandığını dile getirdi. 

HAFTA SONUNA KADAR AŞILAMA TAMAMLANACAK

Kurum olarak iletişim bilgileri olan vatandaşları arayarak planlama dahilinde aşı uygulamasının yapıldığını kaydeden Öğütlü, süreç içerisinde iletişim bilgisi tespit edilemeyip ulaşılamayan 90 yaş ve üzeri vatandaşların ya da yakınlarının İl Sağlık Müdürlüğüne ait 444 71 82 numaralı telefon hattını arayarak kayıt yaptırabileceklerini belirtti. Hafta sonuna kadar huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlarla onların bakımından sorumlu kişiler ve 90 yaş üzeri vatandaşların aşılanmasının tamamlanacağını dile getiren Öğütlü,  aşılama sürecinin Sağlık Bakanlığının planlaması doğrultusunda devam ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2021, 12:09

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER