Destek verenlere plaket

Kızılay Kan Bağışı Merkezince Kaymakam Aziz Mercan, Belediye Başkanı İshak Sarı ve Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Destek verenlere plaket

Covit 19 salgını süresince özverili çalışmalarından dolayı Kaymakam Aziz Mercan, Belediye Başkanı İshak Sarı ve Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’a sağladıkları destekten dolayı Kızılay tarafından teşekkür plaketi verildi.

PLAKETİ ASIL KURUMUNUZ HAK EDİYOR

Kızılay Bölge Koordinatörü ve Karasu Şubesi Temsilcisi Adem Ekşi, Dr. Oktay Türk ve Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı İlke Dölek’in makamında ziyaret ederek plaket sunduğu Kaymakam Mercan, ‘’Plaketi asıl kurumunuz hak ediyor. Sizlere bu ince davranışınız ve nezaketinizden dolayı teşekkür ediyorum. Türk Kızılay’ımız, hele hele bu süreçte gerek kan bağışında gerekse Vefa Sosyal Projesinde gerçekten de halkımıza çok yardımcı oldular ve bu projede kaymakamlığımız ile beraber koordineli bir şekilde halkımıza gıda yardımı, temizlik ve maske konusunda özverili bir çalışma içine girdiler. Bir kez daha kendilerini kutluyorum’’ diye konuştu.

BAĞIŞLANAN HER KANIN BÜYÜK ÖNEM ARZ ETTİĞİNİ BİLİYORUZ

Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdür Vekili Oktay Türk ve Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı İlke Dölek, ilçe genelinde Kızılay’a büyük destek verdiği için Belediye Başkanı İshak Sarı’ya, makamında ziyaret ederek plaket verdiler. “Bağışlanan her kanın büyük önem arz ettiğini biliyoruz’’ diyen Başkan Sarı, Kızılay yetkililerine hem ziyaretleri için hem de verdikleri plaket için teşekkür etti.

VATANDAŞIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kızılay Bölge Koordinatörü ve Karasu Şubesi Temsilcisi Adem Ekşi, ‘’O zor günlerde olduğu gibi ve halen yaşadığımız salgın günlerinde Kızılay olarak her zaman vatandaşımızın yanında olmaya, bundan sonra da yine aynı duygular ile vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 12:51

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER