Hastanede, Hasta Hakları Günü unutulmadı

Karasu Devlet Hastanesi’nde 26 Ekim 2021 tarihinde, Hasta Hakları Günü olması nedeniyle bir kutlama programı hazırlandı. Hastane yöneticileri tarafından hastalara, hasta haklarının önemi konusunda bilgilendirme yapılan etkinlikte çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Hastanede, Hasta Hakları Günü unutulmadı

Hastanede, Hasta Hakları Günü kutlaması yapıldı.

Dünya Hasta Hakları Günü nedeniyle hastalara ve yakınlarına ikramda bulunularak hasta hakları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Karasu Devlet Hastanesi’nin girişinde stant hazırlandı.

Hasta Hakları Birim Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı Makbule Yıldırım tarafından hastalar bilgilendirildi.

Gün içerisinde hastaneye ayaktan başvuran hastalara, özel olarak hazırlanmış bitki çayı ve sağlıklı atıştırmalık ikram edilerek hastaların, Hasta Hakları günü kutlandı.

Aynı gün Hastane Başhekimi Op. Dr. Celalettin Akyol, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Oğuzhan Bodur, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müge Yıldız, Mali ve İşler Müdürü Nezir Mavi, Müdür Yardımcısı Murat Saraç ve Hasta Hakları Birim Sorumlusu Makbule Yıldırım tarafından yataklı servislere hasta ziyaretleri gerçekleştirildi.

Hastalara hazırlanmış atıştırmalıklar ikram edildi. Hastaların genel durumları hakkında bilgi alınıp, hakları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2021, 16:23

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER