Hastanede kutlama

Hastanede, pandemi döneminde önemlerini çok daha iyi anladığımız sağlık savaşçıları hemşirelerin günü kutlandı. Dünya hemşireler günü dolaysıyla Karasu Devlet Hastanesi’nde yapılan kutlamaya Başhekim Celalettin Akyol, hastane yöneticileri ve hemşireleri katıldı.

Hastanede kutlama

   Karasu Devlet Hastanesi'nde 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kutlandı. Hastane Başhekimi Celalettin Akyol başta olmak üzere tüm hastane yöneticileri, hemşirelere çiçek ve hediye vererek hemşirelik haftalarını kutladılar.

ÇİFTE KUTLAMA
Hemşireler Haftasının devamında Ramazan Bayramının da gelmesiyle birlikte fedakarca çalışan sağlık personeline bir kez daha teşekkür eden Başhekim Akyol, "Sağlık sisteminde hemşireler büyük bir öneme sahipler. Bu önemi salgın sürecinde daha da iyi anladık. Yeri geldiğinde ailelerini bile görmeye fırsat bulamayan, canla başla çalışan sağlık savaşçılarımız; hemşireleri gönülden kutluyorum. Sağlık çalışanları olarak hepimiz insanımıza hizmet ve hastalara şifaya vesile olmak için görevimizi yerine getiriyoruz. Bu anlamda en ön safta olan ve görevini yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımıza da tek tek teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle tüm personelimizin Ramazan Bayramını da kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.


 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2021, 13:13

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER