Karasu'da karantinalar artıyor!

Kaymakamlık, Karasu’da 3 apartmanın ve 20 kişinin ardından, 3 evin, 1 binanın ve 19 kişinin daha koronavirüs nedeniyle karantinaya alındığını bildirdi.

Karasu'da karantinalar artıyor!

Karasu Kaymakamlığı, Covid-19 tedbirleri kapsamında 3 ev, 1 bina ve buralarda yaşayan 19 kişinin karantinaya alındığını açıkladı.
Dünyayı tehdit eden Covıd-19 pandemisinin ilçemizde kontrolüne yönelik yeni kararlar alınıp denetimler sıklaştırılırken, artık Karasu’nun koronavirüs karantina raporu da Kaymakamlık tarafından açıklanıyor. Buna göre; 4 gün önce ilçede Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla, 3 apartman ve 20 kişi karantinaya alınmıştı. Bugün açıklanan kararla; 3 ev, 1 bina ve buralarda yaşayan 19 kişinin daha karantinaya alındığı açıklandı.
4 ADRESTE POZİTİF VAKA TESPİT EDİLDİ

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, İncilli, Kuzuluk ve Aziziye mahallelerinde toplam 4 adreste pozitif vaka ve temaslılar tespit edildi. Bunun üzerine 3 ev ile bir binanın karantinaya alınması kararlaştırıldı. Önlem alan polis ekipleri, yerleşim yerlerine giriş ve çıkışlara izin vermiyor. Karantinaya alınan adreslerdeki vatandaşların ihtiyaçları, Vefa Sosyal Destek gruplarınca karşılanacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2021, 16:45

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER