Koronaya yenik düşen 23 yaşındaki Nagehan Kadı geride iki öksüz bıraktı

İki hafta önce bir kız çocuğu dünyaya getiren 23 yaşındaki Nagehan Kadı, yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Geride iki öksüz çocuk bırakan genç kadının Sağlık Bakanlığı izniyle kök hücre nakli için hazırlık yapılırken vefatı derin üzüntü yarattı.

Koronaya yenik düşen 23 yaşındaki Nagehan Kadı geride iki öksüz bıraktı

Karasu Kızılcık Mahallesi’nden Gökhan Kadı’nın eşi Nagehan Kadı yakalandığı covid-19 virüsü nedeniyle 23 yaşında hayatını kaybetti. 3 yaşında bir erkek çocuğu bulunan ve iki hafta önce sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getiren Nagehan Kadı’nın doğum öncesi yaptırdığı PSR testi pozitif çıkmıştı.

Genç annenin tedavisi için seferber olan ailesi, tedavi için kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden (SEAH) İstanbul’daki özel bir hastaneye nakletmek için görüşmeler yapmış ancak SEAH’taki doktorlar nakil işlemine risk doğuracağı için karşı çıkmıştı. Bunun üzerine özel hastane ile yapılan görüşmeler sonucunda Sağlık Bakanlığı izniyle gerçekleştirilecek olan kök hücre naklinin her iki hastane ekibinin ortaklaşa yapması kararlaştırıldı. Ancak talihsiz kadın İstanbul’dan gelecek ekip beklenirken fenalaşarak 1 Aralık Salı günü sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Nagehan Kadı’nın cenazesi aynı gün akşam saatlerinde Kızılcık Arka Mahalle’deki aile mezarlığında toprağa verildi. Nagehan Kadı, Karasu Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Dilek Kadı’nın kuzeninin eşiydi.

Karasu Haber ailesi olarak Nagehan Kadı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ile sabır diliyoruz.

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER