Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi

Karasulu ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu katıldığı canlı yayın sırasında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Topaloğlu’na anjiyo yapıldığı ve durumunun iyi olduğu belertildi.

Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi

   Alişan ile Demet Akalın'ın sabah programına katılan 'Uzaylı' lakaplı ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu canlı yayın sonrasında kendisini kötü hissettiğini belirtti. Kısa süre sonra kalp krizi geçirdiği belirlenen Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumunu oğlu Çağlayan Topaloğlu açıkladı.

   Ulusal basının birçok gazetesinde yer alan habere göre, 13 Kasım sabah saatlerinde Demet Akalın ile Alişan'ın sundukları programa konuk olan 'Uzaylı' lakaplı Mustafa Topaloğlu keyifli geçen programın ardından fenalaştı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Mustafa Topaloğlu'nun kalp krizi geçirdiği ifade edildi. Ünlü türkücünün oğlu Çağlayan Topaloğlu, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada "Anjiyo yapıldı. Kalp krizi geçirdi. İnşallah güzel haberler alacağız" dedi. Eşi Hasibe Topaloğlu da “Kalbinin alt kısmına pıhtı atmış. 72 saat süreyle yoğun bakımda gözetim altında kalacak” açıklamasında bulundu.

  63 yaşındaki Mustafa Topaloğlu iki yıl önce de kalp krizi geçirmişti.

 Kaynak Yeniçağ

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nazmi durdu
Nazmi durdu - 3 yıl Önce

Mustafa beye çok geçmiş olsun bende bir Karasulu olarak acil şifalar diliyorum

SIRADAKİ HABER