Pfizer Biontech aşısı sadece orada yapılacak!

İl Sağlık Müdürlüğü, Alman menşeli Pfizer Biontech aşısının sadece Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin İl Müftülüğü arkasında hizmet veren pandemi ek binasında (eski doğumevi) yapılacağını duyurdu.

Pfizer Biontech aşısı sadece orada yapılacak!

   İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bakanlığımızın takvimi doğrultusunda COVID-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşı çalışmaları ilimizde tüm hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda yurt genelinde olduğu gibi ilimize de gelen Alman menşeli Pfizer Biontech aşısı sadece Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanemizin İl Müftülüğü arkasında hizmet veren pandemi ek binasında (eski doğumevi) yapılmaktadır. Biontech aşısını tercih eden vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için bu yönde açıklama yapılması gereği duyulmuştur" denildi.

  İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, eksi 80 derecede tutulması gereken Pfizer Biontech aşısının, saklama koşullarının zorluğundan dolayı Karasulu vatandaşların il merkezinde, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (eski doğumevi) aşı olabileceklerini belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2021, 14:14

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER