Temel Çakmak taburcu oldu

Koç Üniversitesi Hastanesi’nde başarılı bir böbrek nakli ameliyatı geçiren Temel Çakmak taburcu oldu. Çakmak 6 ay süreyle evinde ilaç tedavisi görecek.

Temel Çakmak taburcu oldu

Karasu Belediyesi Kültür Müdürü Temel Çakmak, Koç Üniversitesi Organ Nakil Merkezi’nde 3 Kasım 2020 Salı günü 10 saatlik başarılı bir böbrek nakli ameliyatı geçirmişti. Hastanedeki bir haftalık tedavisinin ardından 10 Kasım Salı günü taburcu edilen ve Karasu’ya getirilen Çakmak evinde 6 ay süreyle ilaç tedavisi görecek. Doktorları Çakmak’a bu süre içerisinde ameliyatın hassasiyeti ve pandemi dolayısıyla ziyaretçi yasağı getirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Karasu Haber’in telefonla ulaştığı Belediye Kültür Müdürü Temel Çakmak, uzun süredir böbrek rahatsızlığı yaşadığını belirterek geçirdiği ameliyatla sağlığına kavuşmanın sevincini yaşadığını söyledi. Nakil operasyonunu gerçekleştiren Koç Üniversitesi Hastanesi Organ Nakil Merkezi’nden

Prof. Dr. Burak Koçak ve ekibine minnettar olduğunu belirten Temel Çakmak, “Ameliyat öncesi ve sonrasında beni telefonla arama nezaketini gösteren tüm mesai arkadaşlarıma, yakınlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum. Beni yaşama bağlayan bu ilgi ve yakınlık oldu” şeklinde konuştu. Temel Çakmak, “6 aylık bir hassas dönemden geçmem gerekiyor. Ziyarete izin verilmiyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2020, 22:45

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER