Ak Parti'den başkanlara ziyaret

Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, yeniden seçilen Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve oda seçimleri öncesi İlyas Balcı ile Kerim Uyar’ı ziyaret etti.

Ak Parti'den başkanlara ziyaret

BAYRAKTAR’A HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, tekrar Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Lütfi Bayraktar’ı Karasu’daki ofisinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Yavuzyiğit; “Gençlik kolları başkanımız ve yönetim kurulu üyemiz ile birlikte Fiskobirlik genel kurulunda yeniden yönetim kurulu başkanlığa seçilen kıymetli hemşehrimiz Lütfü Bayraktar'ı ziyaret edip başarılarının devamını diledik” dedi.

İKİ BAŞKANA ZİYARET

Şubat ayında gerçekleşecek olan Şoförler Odası seçimi ve Mart ayında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimi için de bir dizi ziyarette bulunduklarının altını çizen Başkan Yavuzyiğit, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi Zekeriya Durmaz ile birlikte yaptığı ziyaret ile ilgili, “Karasu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İlyas Balcı ve Şoförler Odası Başkanı Kerim Uyar’ı ziyaret ettik. Bizi güzel ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Makamlarında bir araya geldiğimiz her iki başkanımıza gerçekleşecek olan kongrelerinde başarılar dileriz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2022, 18:09

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER