Başkan Yavuzyiğit: 'Aralıksız devam'

AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı'nın mahallelere yönelik ziyaretleri devam ediyor. Hafta içi İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve Belediye Başkanı İshak Sarı üç mahalleyi ziyaret etti.

Başkan Yavuzyiğit: 'Aralıksız devam'

AK Partililer hafta içi Karasu’nun Aziziye, Gölköprü ve Resuller mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Ak Parti Karasu ilçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretlerde kendilerine aktarılan sorun ve talepleri dinlediler.

TEŞEKKÜR ETTİ

Mahalle sakinleri ile buluşup ilçe gündemi ile ilgili sohbet ettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit; “Gerek merkez, gerekse dış mahallelerimizde hemşerilerimiz ile buluşmaya, hasbihal etmeye ve dertleşmeye devam ediyoruz. Aziziye mahalle muhtarımız Besim Ömer Cengiz, Resuller Mahallesi muhtarımız Yusuf Sağır ve Gölköprü Mahallesi Temsilcimiz İsmet Aydınlı’ya göstermiş oldukları sıcak misafirperverlik için partimiz ve ilçemiz adına teşekkür ederiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2021, 10:46

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER