'BÜYÜK MALTEPE MİTİNGİ'NDE OLACAĞIZ'
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Büyük İstanbul Mitingi heyecanı yaşanıyor. Maltepe'de 21 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek olan 'Milletin Sesi' mitingi için ilçelerden ve il merkezinden otobüs kaldırılacak. Karasu’dan en az bir otobüs kaldıracaklarını söyleyen İlçe Başkanı Aykut Süt, “Büyük demokrasi şölenimizde her vatandaşımızı yanımızda görmek isteriz. Maltepe’de yapılacak olan mitingde Genel Başkanımız halka hitap edecek. Bu coşkuyu yaşamak isteyen vatandaşlarımıza araç tahsisi yapacağız” dedi.
KATILMAK İSTEYENLER İLÇE ÖRGÜTÜNE ULAŞABİLİR
Büyük İstanbul Mitingi’nin kusursuz olması için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Başkan Süt, “Planlamada aksaklık olmaması için cumartesi günü bizimle mitinge gelecek gönüldaşlarımızın ilçe örgütümüze bilgi vermesi gerekiyor. Buna göre araç temini yapacağız. Maltepe’deki mitingimizde Genel Başkanımızın yanı sıra Grup Başkanvekillerimiz ve milletvekillerimiz de olacak. Tüm partililerimizi bu şölene katılmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
CHP Karasu'da büyük miting heyecanı yaşanıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Örgütü cumartesi günü İstanbul’da yapılacak olan Büyük İstanbul Mitingi’ne katılmak isteyenler için otobüs kaldıracak. Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt, akşam 18:00’da düzenlenecek miting için 13:00’da ilçeden hareket etmeyi planladıklarını söyledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
Çaya dev zam!
2
İlçelerde Gündem 'Karasu'da neler oluyor?'...
3
Kurumeşe halkı çareyi gösteri yapmakta buldu
4
''Belediye Spor Okulları ilimiz genelinde...
5
Zehra Hoca bir ilke imza attı
6
Sezai Matur sordu: İki Başkan neden ters düştü?
7
Toyota üretime ara veriyor
8
Ataç: Aydınlığa ulaşmanın ilk adımı...
9
Kaymakam Helvacı: 19 Mayıs, bir gün bile esir kalmadan...
10
Barış sağlandı...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER
Mitinge katılmak istiyorum. Örgüte gelemedim.