CHP Milletvekilleri Sakarya'yı karış karış gezecekler

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, 1 Temmuz’da ilimize gelecek 37 CHP’li milletvekilinin iki gün süreyle tüm ilçeleri gezerek halkın sorunlarını dinleyeceklerini söyledi.

CHP Milletvekilleri Sakarya'yı karış karış gezecekler

   CHP Sakarya İl Örgütü bir süredir düzenlediği ilçe ve mahalle gezilerinin ardından çıtayı yükseltti. İl Başkanı Ecevit Keleş bu kez 37 CHP milletvekilinin Sakarya’ya gelerek tüm ilçeleri gezeceklerini ve halkın sorunlarını yerinde dinleyeceklerini duyurdu.

   İlçe gezileri sırasında vatandaşın dile getirdiği sorunları parti genel merkezine ilettiğini söyleyen İl Başkanı Keleş, “Genel Merkez 37 milletvekilimizi Sakarya’ya gönderiyor. 1 ve 2 Temmuz günleri milletvekillerimiz sahaya inecek. Buna yönelik tüm hazırlıklarımızı yaptık” dedi.

   Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in başkanlık edeceği gezide Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç da yer alacak.

‘ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ’

   CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, iki günlük saha çalışmasına ilişkin ise şunları söyledi:

“Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel başkanlığındaki heyetimizle birlikte Sakarya’da dolaşmadığımız yer kalmayacak. Sakarya’yı karış karış gezeceğiz, her kapıyı çalacağız, tüm STK'ları ziyaret edeceğiz. Kanaat önderlerimiz ve halkımızla bire bir temaslarda bulunacağız. Sokakta kara kara düşünen öğrencinin omzuna dokunacağız, esnafımızın bir çayını içip geçtiği bu zor günlerden çıkmak için nasıl bir yöntem izleyeceğiz bunu konuşacağız.”

‘KARARLIYIZ, HAZIRIZ’

   “İlçe ilçe mahalle mahalle kentimizin sorunlarını biliyoruz. Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Serdivan Mavi Durak esnafının, Yeni Cami esnafının, Uzun Çarşı esnafının, kentimizin sembol ve en işlek yeri olan Çark Caddesi esnafının sorunlarını biliyoruz. Pandemide nasıl kan kaybettiklerini biliyoruz. Şehrimiz aynı zamanda üniversite şehri. Öğrencilerimizin yaşadıkları problemleri biliyoruz ama bu sorunları, şikâyetleri yine dinleyeceğiz. Bıkmadan ve usanmadan halkımızın isteklerini, sorunlarını dinleyeceğiz. Gözümüzden kaçan bir detay varsa onu da öğreneceğiz. Sadece dinlemekle kalmayacağız ve hep birlikte çözüm önerileri geliştirerek gerekli notları alacağız. Yaptıklarımız ise yapacaklarımızın teminatı olacak. Her şeyin en iyisine layık olan güzel insanlarımıza, CHP iktidarında çok daha iyisini bulabileceklerini göstereceğiz. Kararlıyız, hazırız.”

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2021, 07:37

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER