Gelecek Partisi Karasu Teşkilatı kuruldu: İşte isimler...

Karasu Gelecek Partisi Teşkilatı'nın kuruluşu tamamlandı. İlçe Başkanı Salim Direk, görkemli bir açılış törenine hazırlandıklarını ifade etti.

Gelecek Partisi Karasu Teşkilatı kuruldu: İşte isimler...

   Gelecek Partisi Karasu İlçe Teşkilatı’nın kuruluşu gerçekleştirildi. 23 Ağustos 2021'de de Karasu'da görkemli bir açılışa hazırlanıyor. ’’Sakarya’da ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Gelecek Partisi, Karasu yönetimini de belirledi’’ diyen Kurucu Başkan Salim Direk, siyasete yeni vizyon kaydedeceklerini belirtti.

''SEÇİME HAZIRIZ''

   İlçedeki teşkilat yapısını tamamlayarak seçime hazır olduklarını kaydeden İlçe Başkanı Salim Direk, ‘’Biz siyasete tamamen yeni yüzler kazandırarak, çamur at izi kalsın siyasetinin yerine, eleştiri ve eleştirinin çözümü yönetimini sunarak siyaset yapacağız. İnşallah belirlenen yeni yüzlerle Karasu’muza yeni bir bakış açısı getireceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik eder, bu zorlu ve kutsal görevde başarılar dilerim. Karasu’muza ve Türkiye’ye hayırlı olsun’’ diye konuştu.

İşte Gelecek Partisi Karasu İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu’nde yer alan isimler:

   Yönetim kurulu asil üyeleri; Salim Direk, Servet Yılmaz, Banu Kılıç, Abdullah Ersoy, Erdal Zandoğlu, Reşat Sarı, Adem Kaya, Harun Aladağ, Hakan Kahvecioğlu, Kemal Gör, Ekrem Avat, Beytullah Kılıç, Mustafa Odabaşı, Baran Direk ve Halil Soytürk’ten oluşuyor. Yedek üyeler; Sait Kayıkçıoğlu, Göksel Koç ve Haydar Sevinç, Gençlik Kolları Başkanı ise Tunahan Kayıkçıoğlu oldu.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2021, 16:37

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER