Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanı Salim Direk: ‘Seçimlerde büyük bir sürprize hazır olun’

Partisinin Karasu Kurucu İlçe Başkanı Salim Direk, Gelecek Partisi’ne diğer partilerden önemli sayıda katılımlar olduğunu söyledi. Başkan Direk, “Türkiye ilk seçimde yaşanması muhtemel sürprize hazırlıklı olsun” dedi.

Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanı Salim Direk:  ‘Seçimlerde büyük bir sürprize hazır olun’

   Gelecek Partisi Karasu Kurucu İlçe Başkanı Salim Direk, kurucu ilçe yöneticileriyle birlikte Karasu Haber’i ziyaret etti. Yöneticiler Engin Sivrikaya, Kadın Kolları Başkanı Hatice Er, Gençlik Kolları Başkanı Tuahan Kayıkçıoğlu ve İletişimden sorumlu Banu Kılıç ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Direk, ilçe ve ülke gündemi hakkında görüşlerini açıkladı.

NEDEN GEÇ KALINDI?

   Partinin ilçede örgütlenmesinin gecikmesi konusunda konuşan Salim Direk, bunun il merkezinde yaşanan bazı durumlardan ve hemen her ilçede yaşandığı gibi, yeni bir partiye insanların bakış açısının biraz farklı olmasından kaynaklandığını söyledi. Örgütlenme çalışmaları sırasında sadece siyasi geçmişi olanlarla değil biraz da siyaset dışında kalmış insanlara yönelik faaliyetlerde bulunduklarını kaydeden Başkan Direk, “Bu bizim için iyi oldu. Hem genç ağırlıklı insanları siyasete kazandırdık, hem de geride duran insanların katılımcı olmasını sağladık” diye konuştu.

KONGREYE HAZIRLIK

   Kurucu ilçe teşkilatı olarak kongreye hazırlandıklarını aktaran Başkan Salim Direk sözlerini şöyle sürdürdü: “İnşallah önümüzdeki bir buçuk iki ay içinde ilk kongremizi toplayacağız. Aslında kongre Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla daha önce yapılacaktı. Ancak bazı gelişmeler dolayısıyla ertelemek durumunda kaldık. Biliyorsunuz il başkanımız Fatih Sevindik ağır bir korona rahatsızlığı geçirdi. Onun yanı sıra Karasu fındık sezonunu yaşıyor. Bunu da hesaba katarak kongre için uygun bir tarih belirlemek durumunda kaldık. Şu anda saha çalışmaları yapıyoruz. Bunun sonucunda partimize geniş katılımların olmasını bekliyoruz.”

‘PARTİMİZE İLGİ BÜYÜK’

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na duyulan güvenin parti örgütlenmesinde önemli bir avantaj olduğunu ifade eden Salim Direk, “Sayın Davutoğlu gerçekten düzgün bir insan. Siyasi olarak da liderin boyunduruğuna girmeyerek istifa etti. Sonuçta dik durdu. Eğer bazı diğer genel başkanlar gibi davransaydı bulunduğu konumu devam ettirirdi” diye konuştu. Başkan Direk, “Sayın Davutoğlu alçak gönüllülüğünü ve ülke sevgisini kararlı duruşu ve davranışlarıyla kanıtlamış bir insan” ifadelerini kullandı.

‘İLK SEÇİMDE SÜRPRİZ BEKLİYORUM’

   “Kamuoyuna yönelik gözlemlerimizde ilk seçimin sürpriz bir sonuç vereceğini tahmin ediyoruz” diyen Başkan Salim Direk bu tahmininin gerekçesini şöyle açıkladı:

“İktidarın ve çoğu siyasi partinin görmek istemediği bir gerçek var. O da Z kuşağı diye tarifi yapılan genç seçmenlerin sayısı ve sandık sonuçlarına muhtemel etkileri. Biz bunun hesabını iyi yapan bir partiyiz. Bunun yanı sıra ülke ekonomisinin içine düştüğü durum ortada. Çalıştığım iş kolunda zamlar aldı başını gidiyor. Dün aldığınız bu gün iki üç katı fiyata satılıyor. Bu durumun elbette sandığa bir yansıması olacak. Başta iktidar partisi olmak üzere herkes sürpriz bir sonuca hazırlıklı olsun.”

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2021, 17:51

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER