''Her çalışmanın takibindeyiz''

‘’Karasu’ muzda ve mahallelerimizde gerçekleşen her çalışmanın bilincinde ve takibinde olduğumuzun altını çizmek isterim’’ diyen AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Taşlıgeçit ve Üçoluk mahalleleri güzergâhında gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi.

''Her çalışmanın takibindeyiz''

   Kaynarca -Karasu arasında devam eden yol çalışmasını yerinde inceleyen AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit; “Karayolları birinci bölge müdürlüğüne bağlı yol ağındaki Taşlıgeçit ve Üçoluk mahalleleri güzergahından Resuller kavşağına kadar olan 8 km’lik bölüm duble yol olarak trafiğe açılacak. Bu çalışmalarımız inşallah yılsonuna kadar tamamlanıp halkımızın hizmetine sunulacaktır” dedi. 

   Belediye meclis üyesi Sabri Aslanbay ile birlikte inceleme yapan Yavuzyiğit, “Karasu’da ve mahallerimizde başlayan ve halen devam eden asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Her yapılan çalışmanın önemini ve gerekliliğini gerçekleşen çalışmalarla tekrardan görüyoruz. Yapılan çalışmalar ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020, 12:47

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER