Karasu, değerlendirme masasında

Karasu Ak Parti’nin kurmayları, ilde milletvekilleri ve büyükşehir belediye başkanı ile aylık değerlendirme toplantısında buluştu.

Karasu, değerlendirme masasında

   Ak Parti’de, Sakarya Aylık İl Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıya Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan, aynı zamanda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever katıldı.

   Karasu Ak Parti İlçe Başkanlığı’nca verilen bilgiye göre, toplantıda Karasu’da gerçekleşen çalışmalar ve gerçekleşmesi planlanan projelerle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

‘’İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

   Bir değerlendirme yapan Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit; “Karasu için inandığımız yolda yürümeye ve çalışmaya her daim devam edeceğiz. İlçemizin menfaatine olan her çalışma için elimizi taşın altına koymaktan vazgeçmeyeceğiz. Sakarya İl Teşkilatında gerçekleşen toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2021, 08:11

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER