Sakarya'nın tek üyesi Mehmet Çatalbaş Ankara'daydı

Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş partisinin MKYK toplantısı için Ankara’daydı. Sakarya’nın tek BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi olan Çatalbaş, aynı günde hem Merkez Karar Yürütme Kurulu hem Merkez İstişare Kurulu toplantısına katıldı...

Sakarya'nın tek üyesi Mehmet Çatalbaş Ankara'daydı

   Büyük Birlik Partisi (BBP), Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı 11 Ekim 2021 Pazartesi günü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin başkanlığında gerçekleştirildi. BBP Karasu Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş, Sakarya’nın tek BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi olarak partisinin MKYK toplantısına katıldı. Ankara’da 60 kişilik MKYK toplantısında yerini alan Mehmet Çatalbaş, partinin iç meselelerini ve ülke meselelerini görüşüp konuştuklarını söyledi.

   Ankara Söğütözü Anadolu Otel’de 2 saat süren MYKK toplantısının ardından Merkez İstişare Kurulu toplantısına katılan Mehmet Çatalbaş, Merkez İstişare Kurulu toplantısının il başkanları, ilçe başkanları, belediye başkanları ve yan kuruluş başkanlarıyla geniş katılımlı olarak gerçekleştirildiğini belirterek; ‘’Burada da, ülkemizin içinde bulunduğu şartlar, seçim barajı, seçim kanunu ile ilgili bir takım konular görüşüldü ve konuşuldu’’  dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2021, 15:36

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER