Serbes: Korku duvarını yıktık, millete umut olduk

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Ender Serbes, partisinin bir yaşına girdiğini belirterek “Meşakkatli ama onurlu, zor ama huzurlu, badireli ama ahlaklı siyaset yolculuğumuzda birinci yılımızı tamamladık” dedi.

Serbes: Korku duvarını yıktık, millete umut olduk

Herkesin sustuğu, sindiği ve çekindiği bir dönemde meydana çıkarak doğruyu, hakikati ve hakkı dile getirdiklerini ifade eden Serbes, “Tam bir yıl önce Gelecek Partisi kurularak milletimize taze bir nefes, yeni bir umut oldu. Korku duvarı yıkıldı. Korku düzenlerinden kibirli bir şekilde emin olanlar, artık hakikati dillendiren bir kadronun milletimizle buluştuğunu gördü. O gün bu gündür Gelecek Partisi milletimizle birdir, beraberdir, yoldaştır. Türkiye siyasetine Gelecek Partisi ile birlikte yeni bir soluk, yeni bir yaklaşım ve yeni bir tarz gelmiştir.” diye konuştu.

TOPLUM CESARETLENDİ

Gelecek Partisi kurulmadan  12 Aralık 2019’dan önce 2018’de sadece iki, 2019’da yine sadece iki parti kurulduğunu hatırlatan Serbes, Gelecek Partisi’nin tarih sahnesine çıkarak korku duvarlarını birer birer yıkmasıyla birlikte son bir yıl içinde 23 yeni parti kurulduğu bilgisini verdi.  Serbes, açıklamasına şöyle devam etti: “Soru gayet açık ve nettir. Gelecek Partisi’nin cesur ve samimi kadroları bütün bu baskıları göğüsleyerek korku duvarlarını yıkmasaydı bu partilerin kurulmasının önünü açan iklim değişikliği yaşanabilir miydi? Bizimle birlikte yol yürüyen bütün cesur ve yürekli arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyoruz. “

DERTLERİYLE DERTLENDİĞİMİZ MİLLET BİZİ BAĞRINA BASTI

Serbes, milletin dertleriyle dertlenen Gelecek Partisi’ni, milletin de bağrına bastığının altını çizerek “Gelecek Partisi millet için yola çıktı. Gelecek Partisi, darbelerle, vesayetlerle, yasaklarla, yolsuzluklarla ve ekonomik krizlerle anılan ve bugünümüzü de karartan eski Türkiye defterini kapatmak için vardır. Gelecek Partisi Türkiye’nin içine düştüğü idari tıkanmadan, siyasi çıkmazdan ve ekonomik dar boğazdan kurtaracak bir program, kadro, inanç ve vizyonla yarınlara yürümektedir. Bu yolda yürürken de milletin büyük teveccühü ile karşılaşmıştır.” şeklinde konuştu.

İKTİDAR MİLLETİN KANAYAN VİCDANINI ARTIK HİSSETMİYOR

Bu günkü koalisyon iktidarının, millete sağır olduğu için milletin sesini duymadığını, millete kör olduğu için milletin halini görmediğini, milletin derdini umursamadığı için de milletin kanayan vicdanını hissetmediğinin belirten Serbes, şunları kaydetti: “İktidar milletin gönlünden de gözünden de düştü. Millet iş derdindedir; bunlar bir kişiye beş maaş verme derdindedir. Millet aş derdindedir; bunlar yandaş müteahhide daha fazla milletin kaynaklarını akıtma derdinde. Millet hak, hukuk ve adalet derdindedir; bunlar ülkeyi askeri bir garnizona çevirme derdinde. Milletin feryadını duymayanlar bir anda dış mihrak talimatlarını duymuşlardır.”

ÜMİTSİZLİK YOK , EKMEĞİNİN DERDİNE DÜŞENLER İÇİN VARIZ

Bu gün sorunlar ne kadar büyük olursa olsun Gelecek Partisi’nin Türkiye’yi yönetmeye hazır olduğunu anlatan Serbes, açıklamasını şöyle tamamladı: “Kuruluşumuzun 1. Yıldönümünde ‘Türkiye İçin Hazırız’ diyoruz. Gelecek kadroları sadece ve sadece milletle yürümektedir. Gelecek Partililer cesaretlerini milletten, ferasetlerini alınlarının teriyle kazandıkları tecrübelerinden almaktadır. Artık oy pusulasında mazimizin gücünü, yarınlarımızın umudunu temsil eden bir çınar yaprağı var. Artık Gelecek Partisi var. Geleceğinde söz sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için var. Mazlumlar için var. Kimsesizler için var. Ekmeğinin derdine düşenler için var.”

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2020, 17:45

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER