Yavuzyiğit; ‘’Tüm yasal haklarımızı kullanacağız’’

İl merkezli ve bazı yerel haber sitelerine konu olan “Ak Parti’de 30 istifa” başlıklı haberler ile ilgili Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit bir basın açıklaması yayınladı.

Yavuzyiğit; ‘’Tüm yasal haklarımızı kullanacağız’’

‘’AK Parti ile ilgisi olmayan yalan haber içeriği hakkında AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı olarak bir basın açıklaması yapma gereğimiz hasıl olmuştur’’ diyen Başkan Yavuzyiğit, yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''KASITLI VE MESNETSİZCE''

‘’AK Parti Karasu İlçe Teşkilatımıza kayıtlı toplam 12.630 üyemiz bulunmaktadır. Bizler, her hafta 30 ila 50 arasında bir üye kaydı işlemi gerçekleştiren güçlü ve dinamik bir teşkilat yapısına sahibiz. Yaptığımız araştırmalar sonucunda da AKBİS sistemimizde herhangi bir toplu istifanın bulunmadığı açıkça görülmüştür. Alenen tüm taraflar tarafından bilinen bu durum karşısında, yapılan dezenformasyonun ve tezviratın kimi basın yayın organları tarafından kasıtlı ve mesnetsizce yapıldığı ortaya çıkmıştır.

''GEREKLİ CEVABI VERECEK GÜCE SAHİBİZ''

AK Parti, milletin kurduğu ve bu aziz milletin büyüttüğü bir partidir. AK Parti; Üyesiyle, Sandık Yönetimleriyle, Mahalle Teşkilatlarıyla, İl-İlçe Teşkilatlarlarıyla, Yerel Yönetimleriyle, Belediyeleriyle, Milletvekilleriyle hülasa tüm teşkilatlanmalarıyla çok büyük bir ailedir. Bu büyük ailenin ismini istismar etmek, buradan nemalanmak için farklı yolları deneyen tüm zümrelere de AK Parti teşkilatları olarak gerekli cevabı, gerekli mercilerde verecek kudrete ve güce de sahip bir teşkilatız. Karasu İlçe Başkanlığı olarak, farklı gayeler elde etmek adına yapılan bu yalan haberi kınıyoruz.

''İLKELİ VE SORUMLU OLMAYA DAVET EDİYORUM''

AK Parti iktidarının gücünü ve ismini kullanarak bir siyasi propaganda aracı güden ve buradan bir siyasi malzeme çıkarmaya çalışan ilgili sorumsuz medya kuruluşu hakkında tüm yasal haklarımızı kullancağımızı ifade ediyor, haberi doğrulamadan yayınlayan diğer yerel medya temsilcilerimizi de daha ilkeli ve sorumlu olmaya davet ediyorum.’’

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2022, 14:29

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER