Ağustos dolu dolu geçecek

Spor Müdürü Kemal Ataç Ağustos ayının dolu dolu geçeceğini söyledi...

Ağustos dolu dolu geçecek

   İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç, pandemi sürecinin yapmayı planladıkları yerel, ulusal hatta uluslararası spor organizasyonlarını etkilediğini ancak yine de sezonu boş geçirmemek için bir takım sportif yarışmalar planladıklarını belirtti. Ağustos ayının dolu dolu geçeceğini söyleyen Ataç, trap ve tek kurşun atışları yarışması, kum maratonu ve yeni bir spor dalı olan e-spor turnuvası düzenleyeceklerini bildirdi.

   İşte düzenlenecek yarışmalar ve İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç’ın açıklaması;

‘’Pandemi süreci nedeniyle Mart ayı başlarında sportif etkinlik ve yarışmalara da ara verilmişti. Bu süreç öncesinde yazın ilçemizde yapmayı düşündüğümüz yerel, ulusal hatta uluslararası spor organizasyonları vardı. Maalesef bu süreç bu planlarımızı etkiledi. Ancak biz yine de sezonu boş geçirmemek düşüncesi ile bir takım sportif yarışmalar planladık.

TRAP VE TEK KURŞUN ATIŞLARI

Bu çerçevede 2 Ağustos Pazar günü Karasu Avcılar Derneği ile birlikte sponsorlarımızın desteği ile trap ve tek kurşun atışları yarışması organize ettik. İhsaniye sahili atış alanında gerçekleşecek yarışmayla ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. Dört kategoride yapılacak olan bu yarışmaya tüm atış severleri bekliyoruz.

HEDİYELER VERİLECEK

Yarışmalarda dereceye girenlere hediyeler verilecek. Pazar günü İhsaniye sahili atış alanında yapılacak olan trap ve tek kurşun atışları yarışmalarında birincilere altın, ikincilere havalı tüfek, üçüncülere ise fişek avcı yeleği ya da fişeklik hediye edilecek.

KUM MARATONU

Yine uzun yıllardır ilçemizde hatta ülkemizde yapılmayan kum maratonunu bu yaz ulusal hatta uluslararası düzeyde yapmayı planlamıştık. Bu da süreçten etkilenen bir yarışmamızdı ama biz yine de yerelde de olsa bu yarışmayı yapmayı planladık. 15 Ağustos Cumartesi günü maraton ve kısa mesafe koşuları ile yapacağımız bu organizasyonla ilgili geniş açıklamayı önümüzdeki günlerde sizlerle, dolaysıyla kamuoyu ile paylaşacağız.

YENİ BİR SPOR DALI E-SPOR

Ağustos ayı sonunda ise yeni bir spor dalı olan e-spor turnuvası düzenleyeceğiz. 27-28-29 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek turnuvanın hazırlık çalışmaları devam ediyor. En kısa sürede bunun da geniş duyurusunu yapacağız.

DOLU DOLU BİR AĞUSTOS

Kısacası Ağustos ayı ilçemizde bahsettiğimiz bu ve benzeri sportif organizasyonlar ile dolu dolu geçecek. Hasretini çektiğimiz spor dolu günleri az da olsa hep birlikte yaşayacağız.  Temennimiz bu virüs illetinin tamamen yok olması, coşku ve heyecan dolu spor günlerine tekrar kavuşmamızdır.’’

           

           

           

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2020, 11:55

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER