ASKF ‘’hazırlanın’’ dedi: Onlar da sahaya indi

Kendi gruplarında mücadele edecek olan Karasuspor'un altyapı oyuncuları, ASKF’nin ‘’hazırlanın’’ kararıyla kolları sıvadı.

ASKF ‘’hazırlanın’’ dedi: Onlar da sahaya indi

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) 17 Şubat’ta gerçekleştirdiği toplantıda, Bölgesel Amatör Lig’in 15 Nisan’a kadar oynanabileceği netlik kazandı. ASKF, kulüplerin bu tarihe kadar hazırlanmalarını istendi. Kararın ardından yeşil sahaları uzun zamandır özleyen Sarı Kırmızılı genç futbolcular, 23 Şubat Salı akşamı Atatürk Stadı’nda ilk idmanını yaptı. Gençleri yalnız bırakmayan yöneticiler ve teknik heyet sporculara moral aşıladı.

PANDEMİ ÖNLEMLERİ İLE ÇALIŞMAYA BAŞLADILAR

Karasuspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, futbolcuların belirlenen kurallar dahilinde gruplar halinde çalışmaya başladığı bildirildi. Sarı-kırmızlı futbolcuların 20’şerli gruplara ayrıldığı, futbolcuların belirlenen saatlerde tesislere gideceği, diğer grup tesise gelmeden ayrılacağı belirtildi.

‘’ÖNCELİĞİMİZ YETENEKLİ VE KARAKTERLİ SPORCULAR KAZANDIRMAK’’

Takımın yöneticiliğini yürüten Yüksel Mazlum ve Cihat Ekşi idman öncesinde yaptıkları ortak açıklamada, "Öncelikle A takımımıza BAL'da başarı diliyoruz. Onlar 25 Ocak’ta sahaya inmişti. Belirlenen pandemi kuralları dahilinde alt yapı sporcularımız da yaklaşık bir ay sonra idmana başladı. U13, U14, U15, U16, U17 VE U19 takımlarımızın her biri ülke çapında kendi gruplarında mücadeleye hazırlanıyor. Karasuspor Kulübü olarak altyapı önceliklerimizdendir. Karasu’ya hem yetenekli hem karakterli sporcular kazandırmak amacıyla çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Pandemiye karşı, gereken önlemleri alarak idmanlara başladık. Hedefimiz öncelikle ilçemizin gençlerini sporla buluşturmak ve iyi bireyler yetiştirebilmektir" diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2021, 17:07

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER