Aziziye, Paşalı ile devam...

Sakarya Süper Amatör Lig ekiplerinden Azizyespor başkanı Reşit Yetim, yeni sezon için kulübün eski antrenörü Süleyman Paşalı ile anlaştıklarını açıkladı.

Aziziye, Paşalı ile devam...

‘CAMİAMIZI SEVİNDİRDİ’

Karasu Aziziyespor 2021-2022 futbol sezonu öncesinde kulüpte daha önce görev alan Sleyman Paşalı ile anlaştı. Aziziyespor başkanı Reşit Yetim, başarılı antrenöre güvenlerinin sonsuz olduğunu söyledi. Yetim, Efsane antrenörümüz Sayın Süleyman Paşalı’yı yeniden kulübümüzde görmek camiamızı oldukça sevindirdi. 2021-2022 futbol sezonunda kulübümüze yeniden başarılar kazandırmasını diliyorum’’ diye konuştu.

‘İLK GÜNKÜ HEYECANI YAŞATIYOR’

Verdiği aranın ardından yeniden Sakarya futboluna yapacağı katkılardan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen antrenör Süleyman Paşalı, Azizyespor’un başarılı çalışmalarla yeni sezonda adını duyuracağını söyledi. Paşalı, ‘’Yıllar sonra yeniden Sakarya futboluna dönmek hatta yine Aziziyespor’la çalışmak bana ilk günkü heyecanı yaşatıyor. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğiz, başarılı olacağımıza inanıyoruz. Umuyorum ki bir an önce covid belasından da kurtuluruz ve bol seyircili maçlar oynarız’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2021, 09:59

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER