Bilardoda Türkiye Şampiyonasında 4 Karasulu isim var

Bilardoda 3 Bant Sakarya şampiyonası 9 gün süren kıran kırana mücadelelerle Karasu’da yapıldı. Türkiye Bilardo Şampiyonası'na katılacak Sakaryalı bilardocular arasında dört Karasulu isim var.

Bilardoda Türkiye Şampiyonasında 4 Karasulu isim var

   Her akşam heyecan ve keyif dolu müsabakalara ev sahipliği yapan Bilardo Sakarya İl Elemesi, Karasu’da yapıldı. Yeni yılın ilk organizasyonu 29 Ocak’ta tamamladı. Dereceye giren ilk 22 sporcu, Ankara Gölbaşı'da düzenlenecek olan Türkiye Bilardo şampiyonasına katılacak.

KARASULU DÖRT İSİM VAR

   Türkiye Bilardo Federasyonu’nunca düzenlenen 3 Bant Sakarya Şampiyonası, 9 gün boyunca Karasu Bilardo Akademi Spor Salonunda sahnelendi. Sakarya’dan birçok önemli bilardocunun ter döktüğü organizasyonda Karasulu dört isim; Mehmet Yıldız, Semih Çatalbaş, Mehmet Süleymanoğlu ve Şenol Buyurucu Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

DERECELER

   Sakarya Bilardo İl Temsilcisi Emre Kale’nin organize ettiği şampiyonanın finali izlenmeye değerdi. Müsabakalar sonunda 28 puana ulaşan Ferhat Özbaş şampiyon, 24 puan elde eden Ercan Arabul ise ikinci oldu. 20’şer puanı bulunan Emre Kale ile Cemal Süpürgeci’nin üçüncülüğü paylaştığı turnuva, ödül töreni ile son buldu.

DOSTÇA MÜCADELE

   Türkiye şampiyonasına katılacak olan Karasulu isim Mehmet Yıldız, Karasu'daki turnuvanın ardından hem salon sahibi Mehmet Süleymanoğlu’na hem de turnuva boyunca dostça mücadele sergileyen sporculara teşekkür etti. 2022’nin ilk turnuvasını başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yıldız, ‘’Hem maçlar hem de final çok keyifliydi. Türkiye Şampiyonasında ter dökecek olmak büyük mutluluk. İlçemizi temsil edecek olmak ise ayrı bir gurur” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2022, 11:22

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER