Cevat Ekşi'nin başkanlığına sevinen de var üzülen de

Sakaryaspor Kongresinde Uğur Akkuş'a karşı kongreyi kazanan Cevat Ekşi, bu sonuca sevinemedi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Büyükşehir Belediyesi yöneticileri dün gece sosyal medya hesaplarından birbiri ardına mesajlar yayınlayarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi'yi destekledi.

Cevat Ekşi'nin başkanlığına sevinen de var üzülen de

   Sakaryaspor Kongresinde ikinci kez Başkan seçilen Cevat Ekşi büyük tepki topladı. Sakaryaspor'un sosyal medya hesaplarında kongre sonucu “Gerçekleşen kongre sonrasında Sakaryaspor'umuzun yeni başkanı Cevat Ekşi olmuştur. Hoş Geldin Cevat Ekşi!” şeklinde duyurulurken bu duyuruya yapılan yorum ve paylaşımlarda Ekşi istifaya davet edildi.

TARAFTAR TWİTTER'DA ÖRGÜTLENDİ

   Sakaryaspor Kongresinde Uğur Akkuş'a karşı kongreyi kazanan Cevat Ekşi, bu sonuca sevinemedi. Kongrenin hemen ardından statta istifaya çağrılan Cevat Ekşi için Twitter'da örgütlenen Sakaryaspor taraftarları #cevatekşiistifa etiketi açtı. Binlerce taraftar bu etiketle Ekşi'yi istifaya çağırdı.

CEVAT EKŞİ'Yİ İSTİFAYA DAVET EDİYORLAR

   Binlerce Sakaryaspor taraftarı Cevat Ekşi'şi istifaya davet ederken daha önceki yönetimi sırasında ortaya koyduğu yanlışlar hatırlatılıyor. Ekşi'nin Sakaryaspor'a bir şey veremeyeceğini belirten taraftarlar, kendisini destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye de büyük tepki gösteriyor. Taraftarlar ısrarla Cevat Ekşi'nin istifasını istiyor.

YÜCE VE EKŞİ'Yİ DESTEKLEDİLER

   Genel kurul sonrası yaşanan bu gelişmelerin ardından Büyükşehir Belediyesi yöneticileri dün gece sosyal medya hesaplarından birbiri ardına mesajlar yayınlayarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi'yi desteklediler. Mesajlarda Sakaryaspor'a sahip çıktığı belirtilen Ekrem Yüce'ye teşekkür edilirken Cevat Ekşi'ye başarı dilendi. Mesajlarda Başkan Ekrem Yüce ve Cevat Ekşi'nin haksız saldırılara maruz kaldığı da belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2020, 15:04

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER