İlçede Okul Sporları heyecanı başladı

Karasu'da, 20 Aralık Pazartesi günü başlama vuruşu yapılan Okul Sporları tüm heyecanıyla başladı.

İlçede Okul Sporları heyecanı başladı

   Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası karşılaşmalar 20 Aralık Pazartesi günü saat 14.00’te spor salonunda başladı.

Futsal branşı ile başlayan açılışa Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ile Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç katıldı. Yaklaşık bir ay sürecek olan futsal karşılaşmalarının başlama vuruşunu da Turhan ve Ataç yaptı. Futsal karşılaşmaları heyecan dolu mücadelelere sahne oldu. İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç, 2021 Okul Sporlarının 14 branş ve 61 kategoride yapılacağını söyledi. Haziran ayına kadar sürecek olan futsalda öğrenciler kupa ve madalya için ter dökecek.

İŞTE BRANŞ VE KATEGORİLER

Okul sporları; futsal, voleybol, basketbol, futbol, masa tenisi, korfbol, karate, yüzme, okçuluk, bocce, bilek güreşi, dart, satranç ve atletizm branşlarında yapılacak. Gençlerde 23 kategori, küçüklerde 14 kategori, yıldızlarda 16 ve miniklerde 8 kategori olacak. Futsal karşılaşmaları ise yaklaşık bir ay sürecek ve yarıyıl tatiline 15 gün ara verilecek. Ardından ise okul sporları karşılaşmaları diğer branşlar ile devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2021, 12:15

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER