Karasuspor kader maçına çıkıyor

Karasuspor, 9 Haziran’da oynanan ve olaylı biten maçın rövanşına çıkıyor. Hendek Atatürk Stadı’ndaki maçta ev sahibi takıma grup birinciliği için bir puan yetiyor. Karasuspor’un galibiyeti durumunda birinciliği iki takımın Erenlerspor’la yapacağı son maçlar belirleyecek.

Karasuspor kader maçına çıkıyor

    Bölgesel Amatör Lig (BAL) Sakarya grubu yarın (20 Haziran 2021) çok önemli bir müsabakaya sahne olacak. Hendek Atatürk Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak maçta 6 puanla grup lideri olan Hendekspor, 3 puanla ikinci sırada bulunan Karasuspor’u konuk edecek. Ev sahibi ekibe grup birinciliğini garantilemesi için beraberlik yetiyor. Karasuspor ise iddiasını Erenlerspor’la kendi sahasında oynayacağı son maça taşımak için mutlak galibiyet peşinde olacak.

BAL’IN SÜRPRİZ TAKIMI

   Sakarya’nın üç takımla temsil edildiği BAL grup maçlarında kendisine şans tanınmayan Karasuspor, oynadığı iki maçta sahaya koyduğu futbolla dikkatleri üzerine çekti. Serdar Ergelen’in çalıştırdığı Karasuspor grubun 3. Lig iddiasıyla yola çıkan Hendekspor ve Erenlerspor’a adeta kök söktürdü. İlk maçta iki kez öne geçmesine rağmen uzatmanın son saniyelerinde şanssız bir golle Hendekspor’a 3-2 yenilen sarı kırmızılı ekip deplasmanda oynadığı Erenlerspor maçından 1-0’lık galibiyetle ayrılan taraf olmuştu.

5 ASTAN YOKSUN

   Karasuspor yarın oynayacağı Hendekspor maçına, ilk maçta çıkan olaylar dolayısıyla üçer maç cezaya çarptırılan 5 as oyuncusundan mahrum olarak sahadaki yerini alacak. Antrenör Serdar Ergelen ise ilk iki maçtaki hırslı oyunlarını sahneleyen oyuncularına güveniyor.

Hendekspor-Karasuspor maçı saat 18.00’den itibaren TV264’ten canlı olarak ekranlara gelecek. Maçı başarılı spiker Erhan Kaytanbay sunacak.

İŞTE TV264 FREKANS BİLGİLERİ

TV 264'ü uydudan nasıl izlerim?

Sakarya’nın tek uydu televizyonu TV264, Türksat uydusundan yayın yapıyor...

TV 264’ün frekans bilgileri şöyle.

Yayın Tipi

SD Paket Adı

TÜRKSAT MPEG-4 PAKET 29

Şifre : Şifresiz Frekans : 12685

Sinyal Oranı : 27500 Fec : 2/3

VideoPid : 6824 AudioPid : 6924

Polarizasyon : H - Yatay

Uydu : T3 A Kapsama : Batı

https://www.youtube.com/tv264

https://medyabar.com/canli-yayin

TV 264 hakkında detaylı bilgiler için kanalın resmi sosyal medya hesapları ve www.medyabar.com’da yer alacak olan duyuruları takip etmek mümkün.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2021, 12:36

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER