Nefes kesen maçlarla finalistler belli oldu

Salı akşamı oynanan iki maçla finale kalan takımlar belli oldu. Yarı finalde kazanan Karakaş Nalbur ile Filizfidanoğlu Mobilya büyük kupaya uzandı.

Nefes kesen maçlarla finalistler belli oldu

   Yasakların bitmesiyle başlayan, Sakarya’nın ilk futbol turnuvası olma özelliğini de taşıyan Kuzey Futbol Turnuvası (Karasu Fest 2020) tamamlandı. Volkan Medya olarak 25 gündür süren turnuvayı organize eden Volkan Yıldız, Yusuf Parlak ve Recep Kurt finale hazır olduklarını söyledi.

TÖREN DÜZENLENECEK

  32 Evler spor kompleksinde oynanan maçların ilkinde Kocaali Birlik karşısında 7-3’le sevinen Karakaş Nalbur turnuvanın ilk finalisti oldu. Ardından başlayan maçta Namazgah ile Filizfidanoğlu Mobilya karşılaştı. Maçı 5-1 kazanan Filizfidanoğlu Mobilya finalist olarak geceye adını yazdırdı. Yarın akşam (28 Ağustos Cuma günü) aynı adreste saat 21.00’de başlayacak olan final randevusunun ardından tören düzenlenecek ve dereceye giren takımlar ödüllerini teslim alacak. Birinci takıma 5 bin lira, ikinci takıma ise bin 500 lira ödül verilecek.

   Final maçına ilginin oldukça fazla olacağını söyleyen organizasyon sorumlusu Volkan Yıldız, pandemi nedeniyle turnuva olarak Sakarya’da tek olduklarını belirtti. Yıldız, ‘’Şimdiden her iki takımımıza final maçında başarılar diliyorum’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2020, 12:00

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER