Sakaryaspor'da en büyük aday Cevat Ekşi

Sakaryaspor’a Büyükşehir destekli yönetim...

Sakaryaspor'da en büyük aday Cevat Ekşi

   Sakaryaspor’da olağan genel kurul 16 Ağustos’a kalırken yeni yönetim konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin tam destek vereceği bir oluşum hazırlandığı öğrenildi. 
   Sakaryaspor’da pazartesi günü kongre çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. 16 Ağustos’ta yapılacak kongre için hareketli bir hafta bekleniyor. Edinilen bilgilere göre Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin tam destek vereceği bir yönetim modeli hazırlanıyor. Sakaryaspor’da geçen sezon transferin açılmasında önemli rol oynayan Başkan Yüce, bu sezon yeşil-siyahlı kulübe çok daha fazla destek olacak. 
15 MİLYONLUK BÜTÇE 
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin destekleyeceği yeni oluşumda şehrin tüm dinamiklerinin aktif rol alacağı öğrenildi. Tüm belediyelerden ve SATSO’dan birer kişinin yönetim listesinde yer alması beklenirken ilk etapta yaklaşık 15 milyonluk bir bütçe hedefleniyor. Transfer tahtasının kapalı olması, mevcut kadroya olan borç, Vergi-SGK borcu ve yeni transferler için bu rakam önemli. 
BAŞKAN CEVAT EKŞİ 
Büyükşehir’in destekleriyle yapılan yeni oluşuma kimin başkanlık edeceği merak ediliyor. Edinilen bilgilere göre bu konuda en büyük aday Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi. Geçen sezon da Sakaryaspor’da başkanlık koltuğuna oturan Ekşi, ailevi sorunları öne sürerek devam etmeme kararı almıştı. Cevat Ekşi başkanlığındaki yönetimin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.    


 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2020, 11:30

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER