Sakaryaspor için pamuk eller cebe!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor için belediye başkanlarından ve meclis üyelerinden para desteği vermelerini istedi. Yüce’nin belirlediği tarife başkanlar için 100 ile 300 bin, meclis üyeleri için 25'er bin lira.

Sakaryaspor için pamuk eller cebe!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 12 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen aylık olağan meclis toplantısında Sakaryaspor’a maddi destek verilmesini istedi.  Meclis oturumunun sonunda konuşan Başkan Yüce, "Sakaryaspor için nüfusu 50 bine kadar olan belediye başkanlarından 100 bin lira, nüfusu 50 bin ile 100 bin arası olanlardan 200 bin lira, nüfusu 100 binden yüksek olanlardan 300 bin lira alacağız. Bu ay içinde paraları aktarmalarını temenni ediyoruz” dedi.

Başkan Yüce bunun yanı sıra, “Bütün meclis üyelerinden 25 bin lirayı Sakaryaspor'a vermesini temenni ediyorum. Hepiniz ağasınız. 75 meclis üyemiz var. Her biriniz 25'er bin lira versin. 5'er bin lira taksitle yatırabilirsiniz. Bu ay içinde hesaplara yatırın. Önümüzdeki ay konuşacağım mecliste" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2020, 16:44

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER