Süper Amatör’ün rengi soluk!

22 Ekim’de başlayacak olan Süper Amatör’de grup kuruları çekildi. Karasu’yu bu yıl Süper Amatör’de sadece Aziziyespor temsil edecek.

Süper Amatör’ün rengi soluk!

KARASUSPOR'SUZ KURA ÇEKİMİ

Süper Amatör Küme’de maçlar 22 Ekim’de başlayacak. 29 takımın üç ayrı grupta mücadele edeceği ligin kuraları Erenler Gelişim Merkezi’nde çekildi. ASKF Başkanı Yaşar Zımba başkanlığında yapılan toplantıya il temsilcisi Tezcan Demir, ASKF yöneticisi Fatih Kanbur, TÜFAD Sakarya şube başkanı Tamer İlaçan ile kulüp temsilcileri katıldı.

29 TAKIM 3 GRUP

Bu yıl Karasuspor’un katılmaması dolayısıyla 30’dan 29 sayısına düşen takımlar çift devreli olarak üç grupta mücadele edecek. Her grupta ilk iki sırayı alan takımlar BAL play-off grubuna katılmaya hak kazanacak. 10’ar takımlı A ve C gruplarında son üç, 9 takımlı B grubunda ise son iki takım 1. Amatör Küme’ye düşecek. BAL’a yükselen takımların maç statüsü TFF’nin kararıyla belirlenecek.

TEK TEMSİLCİ AZİZİYESPOR

Yeni sezonda ekonomik koşulları düzeltemediği gerekçesiyle gerekli olan belgeleri zamanında vermediği için bir alt kümeye düşürülen Karasuspor bu yıl seyircisinden ve sahalardan uzak kalacak. Karasu ilçesini Süper Amatör C grubunda  Aziziyespor temsil edecek. Komşu ilçe Kocaali ise iki takımla ligde yer alacak. Kocaalispor A grubunda, Kocaali Sahilspor ise B grubunda mücadele edecek.

AZİZİYESPOR

KARASUSPOR

SÜPER EMATÖR’DE GRUPLAR ŞÖYLE

A GRUBU

Harmanlıkspor

Hanlıköyspor

Hacıkışlaspor

Kocatöngel

Alaağaçspor

Kocaalispor

Hacımercan

Demirspor

Ç.Bekirpaşa

Karapürçek

B GRUBU

Hızırtepe Özen

Kışlaçayspor

Aşağı Kirazca

Hendek Dereköy

Kazımiyespor

Kocaali Sahil

Kırkpınarspor

Söğütlüspor

Taraklıspor

C GRUBU

Tekspor

K.Akınspor

Arifiyespor

Yeşilyurt Belde

Hendek Yenimahalle

As Akyazıspor

Kazımpaşa Birlik

Sakarya Caddesi

Geyvespor

Karasu Aziziye

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2021, 09:49

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER