Süper başlangıç!

Karasuspor cumartesi günü BAL'a yükselme maçlarında grubunda güçlü rakibi Ferizlispor’u 2-0'lık skorla yendi. Sarı kırmızılı ekip Erenler ikinci sahasında oynanan maçta hem tecrübesini hem de playo-ff maçlarının favorisi olduğunu göstermiş oldu.

Süper başlangıç!

KARASUSPOR GALİBİYETLE BAŞLADI
Süper Amatör Lig Play Off grubu ilk hafta maçında Karasuspor ile Ferizlispor karşılaştı. Karasuspor, 25 Mart Cumartesi günü Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme maçları play-off grubunda güçlü rakibi Ferizlispor’u 2-0 yendi.

ÜSTÜN OYNADI
Karşılaşmaya etkili başlayan sarı kırmızılı ekip 18. dakikada Kutay ile skoru 1-0 yaptı. Golün de etkisiyle üstün oynayan Karasusporlu futbolcular, birçok fırsatı da değerlendiremedi. İlk yarı Karasuspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

BERKHAN'IN ŞIK GOLÜ

 Ferizlispor ikinci yarıya daha istekli başladı. Yeşil siyahlı ekip baskılı oynadı ve 47. dakikada Haluk'un yerde kalması ile penaltı kazandı. TPenaltı atışını yapan Furkan topu auta gönderdi. Rakip alana çabuk yayılan Karasuspor 50. dakikada Berkhan'ın attığı şık kafa golü ile farkı ikiye çıkarttı. Oyundan düşen Ferizlispor'da dakika 60'da Onur, rakibine yaptığı müdahale sonucu direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın geride kalan dakkalarında iki ekipte yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 

'ÇOK İYİ UYGULADILAR'

   Teknik sorumlu Kubilay Erel, ''Bu camiaya gelirken Karasuspor’umuzun geçmiş yıllardaki başarısını duymuştum. Bir antrenör olarak sorumluluğumuzun bilincindeydim. Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıktık. Futbolcu kardeşlerimiz oyun planımızı çok iyi uyguladılar. İlk maçımızı 2-0 gibi net skorla, üç puan aldık. Önümüzdeki kalan dört maça odaklanacağız ve hak ettiğimiz bölgesel amatör lige yine yeniden döneceğiz'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2023, 17:05

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER