Üç ay sonra stattalar

Üç ay sonra stattalar

Türkiye Futbol Federasyonu, 2. ve 3. ligler, bölgesel amatör ve amatör ligler ile ilgili net kararını halen açıklamadı. Karasuspor, 18 Temmuz’da tekrar başlaması düşünülen amatör lig için çalışmalara başladı.

Covit 19 salgını nedeni ile ara verilen maçların 18 Temmuz’da tekrar başlayacağı düşünülüyor. Karasuspor, 15 Haziran Pazartesi günü statta toplanarak ilk çalışmasını antrenör Serdar Ergelen nezaretinde yaptı. Kaleci Ercan ve santrafor Ercan Güneri haricinde tam kadro olarak ilk çalışmasını yapan Sarı Kırmızılılar, Süper Amatör Kümede ligin son maçını Kocaali Sahilspor ile oynadıktan sonra bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselme maçlarında play-off grubunda mücadele edecek. Temsilcimiz hazırlıklarına günde iki antrenman ile devam edecek.

TEKNİK EKİPTE DEĞİŞİKLİK

Teknik ekipte değişiklik yapan Antrenör Serdar Ergelen, antrenör yardımcısı olarak Alptuğ Yılmaz ile, kaleci antrenörü olarak da Yasin Macuncu ile yola devam edeceklerini söyledi. Ergelen, ’’Karasuspor olarak tek hedefimiz sezon sonunda mutlaka başarılı olarak düştüğümüz lige tekrar dönmek. Bunu başaracak güçlü bir futbolcu kadromuz var. Gerek ilçemizin gerekse Karasuspor’umuzun hak ettiği lige yeniden döneceğiz diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2020, 13:02

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER