Yönetim son sözünü söyledi: Aday olmuyoruz!

Beklediğimiz desteği göremedik: Aday değiliz...

Yönetim son sözünü söyledi: Aday olmuyoruz!

   Yönetim kurulu yaptığı son toplantıda, önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrede aday olmayacaklarını açıkladı.

‘’BU SEVDA BİTMEZ’’ başlığıyla sosyal medyada yaptıkları açıklamada, ‘’Bundan sonra göreve gelecek yönetime sonuna kadar destekçi olacağız’’ ifadelerine yer verildi.

Karasuspor Yönetiminin açıklaması şöyle:

PROJELER SEKTEYE UĞRADI

   Büyük bir hevesle ve içimiz kıpır kıpır başladığımız görevimizi büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığıyla bırakıyoruz. Açıkçası göreve geldiğimizde boyumuzu aşan işlere girdik. Tesisimiz olsun ve o tesiste yüzlerce çocuk sesleri yükselsin onlara KARASUSPOR bünyesinde spor eğitimi dışında karakter, ahlak ve disiplin aşılayalım diye konuştuk durduk planlama yaparken. Allah yardım etti nasipmiş ya her şey rast gitti. Hayatımızdan ciddi ödünler vererek maddi manevi çok emek vererek başardık. 8 ay gibi kısa bir sürede kulübün kiralıkta olsa koca tesisi, altyapısında 450 çocuğa hizmet eden spor kulübü haline geldik. A takım mı onlar zaten başımızı hiç yere indirmedi ligi lider bitirdiler ve bal ligine yükseldik. Taraftarımızı sorarsanız onlarda bu değişim içinde müthiş bir gelişimle yönetim takım taraftar el ele çok güzel işler yaptık. Ne küfür kaldı ne kavga bunların hepsi gerçekleşti masal gibi değilmi!

TEMASLAR SONUÇSUZ KALDI

  Karasuspor ilçemizin dışarıya açılan markasıdır, çocukların hayallerini süsleyen tarihi çok eskilere dayanan koca çınara hizmet etmekten hep onur duyduk, gurur duyduk. Bunların hepsi planlamaydı ve planlamamızda yer alan yaz futbol okulu pandemi yüzünden sekteye uğradı. Ciddi gelir kaybı yaşadık. Pandemi kulübün her daim yanında olan esnafa da ciddi darbe vurdu. Yeni sezon için bütçe hesaplarımız alt üst oldu. Kulübün geçen seneki bütçesi 950.000 TL civarı, bu sene ise 1,500.000 civarında, yani bütçede 600. 000 TL’ye yakın açık var. Kulübe her sene yardım eden insanlar ve firmalar aynı. Bütçedeki açığı devlet eli değmeden veya ciddi bir şirket sponsor olarak destek vermeden kapatmamız imkansız. Günlerdir hesap yapıyoruz, biz işin içinden çıkamadık.

   Önce Karasu Kaymakamımız, daha sonra Karasu Belediyemize gittik. Kurumsal şirketlerle temas kurduk. Hiçbir sonuç alamadık. ‘Gelin sponsor olun, bu yapılanmaya yazık olacak’ dedik, dinleyen oldu ama destek olan olmadı. Dün akşam yönetim olarak toplantı yaptık, kongre kararı aldık. Önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede yönetim olarak aday değiliz. Biz beklediğimiz desteği göremedik ama bu günden sonra Kulübü alacak yönetimlere desteğimiz sonsuz olacaktır.

   Bugüne kadar bize destek olan bütün iş adamları, esnaf ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Hakkınızı helal edin...

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 14:04

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER