18 ayrı suçtan aranıyordu, JASAT dedektfleri yakaladı

18 ayrı suçtan aranan şahıs, dün gece, Karasu Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve JASAT tarafından yakalandı.

18 ayrı suçtan aranıyordu, JASAT dedektfleri yakaladı

    Kasten Öldürme, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İthal etme. Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Resmi Belgede Sahtekârlık gibi 18 ayrı suçtan aranan Hakkında 18 ayrı suçtan araması olan M.A. Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı asayiş timlerinin de destek verdiği operasyon ile JASAT dedektifleri tarafından yakalandı.

GECE SAATLERİNDE OPERASYON
   Ayaküstü yemek yenilen bir iş yerine geleceği duyumunun alınması üzerine JASAT dedektifleri Karasu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri ile birlikte müşterek operasyon düzenledi. Dün gece saatlerinde düzenlenen operasyon sonucu M.A. isimli şahıs yakalandı. M.A. isimli şahsın üzerinde başkası adına sahte sürücü belgesi ve seri numarası kazınmış 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
36 YIL HAPİS CEZASI 

   M.A. hakkında Resmi Belgede Sahtecilik ve 6136 Sayılı kanuna muhalefet suçlarından Karasu Jandarması tarafından ayrıca tahkikat başlatıldı.  Şüpheli şahıs Jandarmadaki İşlemlerinin ardından mevcutlu olarak sevk edildiği mahkemece 36 YIL 39 AY 45 GÜN kesinleşmiş hapis cezası sebebiyle tutuklanarak Ferizli L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmişti

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2022, 16:58

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER