Aşkı 1.112 km ötede buldu

Karasu/Aziziye Mahallesi’nden, Melek ve Murat Eren çiftinin oğulları Utkan, dünya evine girmeye hazırlanıyor. Eren ailesi de Utkan Eren’in tatlı heyecanını ve mutluluğunu paylaşıyor.

Aşkı 1.112 km ötede buldu

Gönlünü Özge Turanlı’ya kaptıran Utkan Eren’i yüreği Adıyaman’a götürdü. Melek ve Murat Eren çiftinin oğlu, polis memuru Utkan Eren, Adıyamanlı müzik öğretmeni Özge Turanlı ile nişanlandı. 11 Haziran Cuma akşamı aileler arasında yapılan törenle hem kız istendi hem nişan yüzükleri takıldı. Nişan yaparak mutluluk yüzüğünü takan çift, eylül ayında düğün yaparak da mutluluklarını taçlandıracak.

UTKAN’I YALNIZ BIRAKMADILAR

Adıyaman’a kız istemeye damadın annesi Melek Hanım, babası Murat Bey, ağabeyi Utku, yengesi Gülşen, yeğeni Mira, dayısı Aydın Kurudal, teyzesi Nurşen Genç ve tabi ki damat Utkan Eren gitti. Turanlı ailesi, sevgi ve mutlulukla bin 112 km öteden gelen yeni akrabalarını çok güzel ağırladı. Düğünün eylül ayı içinde yapılması kararı alınmasının ardından tatlı telaşları başlayan her iki aile hazırlıklara başladı bile.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2021, 10:40

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nazire  Hamza oğlu
Nazire Hamza oğlu - 3 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim.

kezban sarıoğlu
kezban sarıoğlu - 3 yıl Önce

çok güzel bir foto. Mutluluklar dilerim.Murat Abimin benim kalbimde ayri bir yeri var. Ablamda oyle onlari seviyorum.Evlatlarida sonsuza dek mutlu olsunlar.saygıyla

SIRADAKİ HABER