Başkan Sarı: Projelere sahip çıkalım...

Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından “Temiz Çevre Temiz Karasu” sloganı ile her gün farklı bir mahallede temizlik çalışması yapılıyor. Başkan İshak Sarı, vatandaşların uygulamaya konulan porjelere sahip çıkmasını istedi.

Başkan Sarı: Projelere sahip çıkalım...

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI FIRSAT OLDU

“Özellikle pandemi sürecinde vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir yaşam alanı sunmak için kentimizin her noktasında detaylı bir temizlik hizmeti başlattık” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde rutin temizlik işlerini sürdürürken oluşturulan toplu genel temizlik ekipleri de sırasıyla her mahalleyi köşe bucak temizliyor. Karasu’nun her noktasının titizlikle temizlendiği çalışmalar kapsamında ekipler hafta sonu sokağa çıkma yasağını da fırsat bilerek, yağmurlu ve soğuk havaya rağmen köşe bucak temizlik hizmetlerini aksatmadan devam ettiriyorlar. Ekipler, sokak sokak, cadde cadde dip köşe temizlik uygulaması yaparken onarıma ihtiyaç duyulan konteynırların da tamir işlemleri gerçekleştiriliyor’’ diye konuştu.

BAŞLATILAN UYGULAMALAR İLGİ GÖRÜYOR

Başkan Sarı, ‘’Çöp Taksi uygulaması, Çöp Saati uygulaması ve Bireysel Çöp Kutusu projemiz ilçemiz genelinde büyük ilgi görüyor. Gayretli çalışmalarından dolayı ekiplerimizi kutlarken hemşerilerimizin de bu projelerimize sahip çıkarak çevremizi güzelleştirmemizde ve sağlıklı hale getirmemizde bize yardımcı olmalarını istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2021, 12:32

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal Sukas karasuya bir arastirma hastane
Cemal Sukas karasuya bir arastirma hastane - 3 yıl Önce

Arastirma hastane ve bir avm lazim

SIRADAKİ HABER