Başkan Sarı’dan o personele altın

Başkan Sarı, geçtiğimiz günlerde çevredeki vatandaşlara saldıran köpeği yakalarken köpeğin saldırısına uğrayan ve kolundan yaralanan Karasu Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü Geçici Hayvan Barınağı Personeli Oktay Sözer’e hem köpeğe zarar vermediğinden dolayı hem de yaralanmasına rağmen görevini fazlasıyla yerine getirdiği için altın hediye etti.

Başkan Sarı’dan o personele altın

   Yaşadığı anları anlatan Oktay Sözer; “Bizler görevimiz gereği halkımızın güvenliği ve sağlığı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Olay günü ilçemiz merkez mahallelerinden birinde mahalle sakinlerini rahatsız eden bir köpek olduğu ihbarı bizlere ulaştı. Köpeği gördük. Severek almaya çalıştığım esnada köpek durumu hissetti. O esnada köpeği tutmamla birlikte kolumu ısırması da bir oldu. Kolumdan ısırınca çevredeki esnaf ve vatandaşlar köpeği bırakmamı söylediler. Köpeği bırakmamam gerekiyordu çünkü bu esnada köpeğe zarar verebilirdim. Ne pahasına olursa olsun köpeğe zarar vermeden almam gerekiyordu. Uzun uğraşlar neticesinde aldım. Köpeğin sağlık durumu iyi. Allah’a şükürler olsun bizler de iyiyiz. Belediye Başkanımız Sayın İshak Sarı’ya bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

'GEÇMİŞ OLSUN'

Belediye Başkanı İshak Sarı ise; “Belediyeciliğin yalnızca yol ve kaldırım gibi hizmetler yapmaktan ibaret olmadığını, gerçekten özveri ve fedakârlık isteyen bir iş olduğunu yaşanan bu olayla daha iyi görmüş olduk. Tesellimiz değerli çalışma arkadaşımıza bir zarar gelmemiş olması ve sokaktaki can dostumuzun da zarar görmemiş olmasıdır. Bu tarz olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle Oktay Sözer kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi tekrar sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2021, 19:46

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER